top of page

5 Žingsniai jaukiai popietei susikurti

Atnaujinta: 2020-08-10

Kai tiesiog reikia keleto gerų poilsio valandų jaukiam ramybės kokone.


Kartais po daug šurmulio, veiksmo ir darbų norisi tiesiog sulysti į, kažkokį jaukų kokoną ir ten ramiai keletą valandų palindėti. Ir kaip tyčia namai po 100 darbų, kviečia ne poilsio minutėlei, o rimtam geram pasitvarkymui. Visgi jei energijos 0 , tai darbus reikia atidėti į šalį ir pirmiausiai rasti laiko atsigauti.


Jei namuose nėra pakankamai plačių palangių - nebėda. spintelė ar šalia pristumtas stalas lengvai išspręs šią problemą.

Taigi, kaip lengvai pasiruošti jaukiai atpalaiduojančiai popietei namie, kai norsi tiesiog trumpam atsipūsti.


Pirmas žingsnis - vietos pasirinkimas


Tai turėtų būti vieta, kuri leidžia negalvoti apie buities rūpesčius. Lengviausia negalvoti apie rūpesčius, kai jų nematai tad geras pasirinkimas būtų balkonas. Jei oras prastas, ar balkono tiesiog neturite, labai jaukiai galite įsitaisyti tiesiog ant pačios palangės. Kai namuose nėra pakankamai pačių palangių - nebėda. Spintelė ar šalia pristumtas stalas lengvai išspręs šią problemą.


Antra dalis - vietos pagerinimas


Labai svarbu, kad vieta ne tik atrodytų jaukiai bet ir būtų patogi. Tam reikėtų pasitelkti minkštąją namų artileriją - pagalvės pledukai, antkoldės viskas ko tam reikia. Minkštam pagrindui susikurti galima panaudoti, keletą antklodžių, jeigu namie turite vaikišką čiužinuką galite panaudoti ir ji. Pledukų ir pagalvėlių negailėkite, nors kuriate jaukų guolį tik sau, būtent minkštos detalės sukuria tą didįjį jaukumą.


Trečia -jauki šviesa


Čia galima eiti dviem keliais, sudėtingesniu - žvakių keliu. Žvakės liepsna labai ramina, padeda atsipalaiduoti, bet sėdint tarp dešimt pagalvių gali būti sunku surasti, saugią vietą žvakėms padėti. Jeigu nenorite rizikuoti ne ką prastesnis variantas šviečianti girliandą. Ypač patogu turėti girliandą su pakraunamais elementais, iš tokių girliandų galite pasiruošti šviečiančius indus, ar tiesiog lengvai kažkur užkabinti.


Maloniausieji - ketvirtas ir penktas


Galiausia kai vieta paruošta belieka tik kažką jaukaus į ją pasiimti. Klasiškiausias sprendimas mėgstamas gėrimas ir knyga. Čia jau individualus pasirinkimas ar tai bus saldžios kakavos puodelis ir Haris Poteris ar citrininis limonadas su ledukais ir meilės romanas. Mano pasirinkimas šiandien - juoda arbata su šlakeliu pieno ir „ Mažoji laimės knyga Lykke “


Pora gerų valandų ir vėl skraidysime, gražios popietės!



52 peržiūros1 komentaras

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page