top of page

Nakvynė kupole - tūkstančio žvaigždučių viešbučiai Lietuvoje

Atnaujinta: 2023-02-07


Nejučiomis jau pradedame svajoti apie vasaros atostogas ir šiltas žvaigždėtas naktis! Šia proga norime su jumis pasidalinti tokių nakvynės vietų idėjomis, kuriose apsistojus, visas žvaigždes suskaičiuoti būtų paprasčiausia - kur dar, jei ne kupole, taip puikiai dangaus skraistė matysis?


Straipsnyje trumpai pristatysime penkias vietas Lietuvoje, kurios ir kviečia tokio tipo nakavynę išbandyti.



KIAUKLIŲ OAZĖ - du kupolai prie ežero Širvintų rajone


"Kiauklių oazės" kupolai - patys skaidriausi kupolai iš mūsų penketuko, tad ilsėdamiesi čia, tikrai matysite dangų, pabusite su pirmaisiais saulės spinduliais bei džiaugsitės gamtos vaizdais aplink.

Poilsiavietė įkurta ant Kiauklių ežero kranto, šalia kaimo tuo pačiu pavadinimu. Čia yra įrengti du kupolai Iš kurių atsiveria nuostabus gamtiškas vaizdas. Kupoluose rasite dvigulę lovą bei nedidelę poilsio zoną, taip pat čia pasirūpinta ir šildytuvais, tad nesušalsite net jei naktis būtų vėsi. Nakvynės kaina prasideda nuo 60 Eur.


Šioje stovyklavietėje rasite visą infrastruktūrą bei įvairių pramogų pasirinkimų. Čia įrengtas bendras WC, yra šašlykinė, šaldytuvas, galima išsinuomoti pirtelę ar kubilą. Visai šalia yra ežeras, tad galima pasiplaukioti irklentėmis ar valtimi. Kiauklių oazė šiemet sezoną planuoja pradėti nuo gegužės ir priiminėti svečius iki spalio mėnesio, priklausomai nuo orų.


LOKACIJA:

Kiaukliai, Širvintų raj.

Nuoroda į šios vietos puslapį čia: Kiauklių oazė

KAUKLIŲ OAZĖ - du kupolai prie ežero Širvintų rajone

© Organizacijos archyvas



KEMPINGAS KLEVAS - du kupolai šalia jūros


Svarstantiems apie atostogas prie jūros, nakvynės kupole variantą taip pat turime - tai "Kempingas Klevas", įsikūręs Karklėje.


Čia pastatyti du kupolai, kuriuose rasite dvigulę lovą, patalynę, stalelį pasisėdėjimui ar pusryčiams. Privatumo čia šiek tiek mažiau, nes kempingas savo teritorijoje turi ne tik kupolus, bet ir poilsio namelius. Tiesa, patys kupolai nėra visiškai skaidrūs, tad balta danga suteikia privatumo, tai pat apsaugo kupolus nuo saulės spindulių.


Nakvynės vieta tikrai įdomi! Ir, žinoma, didelis pliusas yra Baltija. Ji čia pat - nuo kempingo iki Karklės paplūdimio 700 m..


LOKACIJA:

Karklė, Klaipėdos raj.

Nuoroda į šios vietos puslapį čia: Kempingas Klevas

Kempingas Klevas - du kupolai netoli Jūros

© Organizacijos archyvas



OASIS DOME - kupolas Varėnos raj. sodyboje VILA ŪLA


Kupolas pastatytas ant liepto į ežerą - turbūt pats romatiškausias iš mūsų pasiūlymų! Varėnos rajone esanti "Vila Ūla" sugalvojo būtent tokį nakvynės pasiūlymą - nuošaliau nuo pagrindinės sodybos, šis lieptelis skirtas tik kupolo svečiams.


Šio kupolo dizainą sukūrė architektas Vytautas Puzeras. Skaidri erdvė leis stebėti tiek dangų, tiek aplink esančio ežero vaizdus. Kupole yra sumontuotos užuolaidos, tad norit daugiau intymumo ar šiek tiek pasislėpti nuo vasaros saulės, jos tikrai padės. Šios nakvynės kaina prasideda nuo 69 EUR.


Visi patogumai (dušas, praustuvas, biotualetas) yra įrengti šalia ir yra skirti tik kupolo svečiams. Taip pat "Vila Ūla" visus savo svečius kviečia nemokamai naudotis valtimis, vandens dviračiais, lauko pavėsine, dviračiais ir kepimui reikalinga įranga. Už papildomą mokestį čia galima išsinuomoti pirtį ir kubilą.


LOKACIJA:

"Vila Ūla", Varėnos raj.

Nuoroda į šios vietos puslapį čia: Oasis Dome

OASIS DOME - kupolas Varėnos raj. sodyboje "Vila Ūla"

organizacijos archyvas



ASALNŲ STOVYKLAVIETĖ - kupolai Aukštaitijos nacionaliniame parke


Kupolą turi ir "Asalnų stovyklavietė", įsikūrusi ant to paties pavadinimo ežero kranto. Čia atvykus jus pasitiks ošiančios pušys ir graži ežero pakrantė.


Stovyklavietė yra Aukštaitijos nacionaliniame parke, tad pasirinkus nakvynę čia, tikrai rasite kur pasivaikščioti ir ką aplankyti - aplinkui miškai, pažintiniai takai, lankomi objektai na ir, žinoma, ežeras maudynėms.


Čia esantys du kupolai išsiskiria tuo, kad juose galima nakvoti net ir šaltuoju metų laiku, mat viduje yra krosnelės. Juose rasite dvigulę lovą, staliuką, foteliukus, o geriausia dalis - vaizdas į nuostabų Asalnų ežerą. Nakvynės kaina šiame kupole prasideda nuo 60 eur.


Atvykę rasite visus tikros stovyklos atributus - laužavietę, lauko virtuvėlę ir ežerą. Šioje vietoje nakvynei galima apsistoti ir tipiuose.


Taip pat norime pasidžiaugti, jog su Asalnų stovyklaviete mes bendradarbiaujame - šios nakvynės dovanų kuponą galite rasti užsukę į mūsų parduotuvę.


LOKACIJA:

Puziniškis, Panevėžio rajonas

Rezervacija į Asalnų kupolą čia

Rezervacija į Mėmės Rago kupolą čia

"Asalnų stovyklavietė" - kupolai Aukštaitijos nacionaliniame parke

© Organizacijos archyvas



ALOVĖ GLAMPING - nauja stilinga vieta Alytaus rajone


Visiškai nauja vieta „ALOVE GLAMPING“, kuri kviečia apsilankyti nuo šios vasaros pradžios. Geroji naujiena - rezervacijos priimamos jau dabar, tad belieka išsirinkti datą ir laukti savo išskirtinės nakvynės!


„ALOVE GLAMPING“ šeimininkai sako:

"Šis kupolas sukurtas tiems, kurie myli gamtą, tačiau nori ja džiaugtis patogiai ir stilingai."

Ši vieta labai tiks vertinantiems privatumą ir kokybišką poilsį gamtoje. Kupolas nuomojamas dviems asmenis, tad aplink būsite tik jūs ir gamta. Apsistoti kupole bus galima visais metų laikais.


„ALOVE GLAMPING“ įsikūrė Alytaus rajone ant Alovės ežero. Jauni ir entuziastingi šios vietos šeimininkai ją kūrė su didele meile. Dabar jie baigia paruošiamuosius darbus ir su nekantrumu skaičiuoja dienas iki atidarymo, kai galės priimti pirmuosius svečius.


LOKACIJA:

Alovė, Alytaus raj.

Rezervacija į „ALOVE GLAMPING“ čia

ALOVĖ GLAMPING - nauja stilinga vieta Alytaus rajone

© Organizacijos archyvas


Tikimės, jog mūsų atrinktos idėjos įkvėps jus susiplanuoti SAVO žvaigždėtą išvyką.

Linkime, kad ji būtų įsimintina!



20 121 peržiūra0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page