top of page

Jaukus keliautojo namelis Pietų Afrikoje ir knygos skaitymo idėja

Atnaujinta: 2020-08-10



Pietų Afrikoje gyvenantis fotografas ir keliautojas Graeme internete dalinasi nuostabiomis kelionių ir gamtos nuotraukomis iš savo gimtinės. Nors dauguma kadrų iš ties atimantys žadą, labiausiai sužavėjo nuotraukos iš jo paties namų.

Nedidelė palėpė puošta lempučių girliandomis spinduliuoja šilta šviesa. Nendrių stogas, atvira medinė konstrukcija, minimalistinė lova ir gamtos vaizdai pro langą -viskas susideda į vieną harmoningą ir labai jaukų paveikslą.

Nedidelė palėpė puošta lempučių girliandomis spinduliuoja šilta šviesa.
 

Jaunuolis čia susikūręs savo ramybės ir poilsio oazę, retkarčiais pasidalina savo idiliškų namų vaizdais. Labai patiko idėja-skaitymo hamakas. Kai norisi pasinerti į knygą ir atitrūkti nuo realybės, svyruojantis hamakas atrodo išties patogi ir nesunkiai įgyvendinama idėja. Toks sprendimas puikiai tinka ir mažoms erdvėms, nes paskaičius galima hamaką nukabinti ir jis visiškai neužima erdvės.

Dar viena puiki mintis - galvos prožektorius. Toks sprendimas išlaisvina - pasirinktos skaitymo vietos nereikia derinti prie šviesos šaltinių , o visame kambaryje galima palaikyti maloniai blausų apšvietimą. Kita alternatyva būtų prie knygos tvirtinama skaitymo lemputė. Jos pagalba taip pat galima įsitaisyti skaitymui bet kuriame namų kamputyje :)


Kai norisi pasinerti į knygą ir atitrūkti nuo realybės, svyruojantis hamakas atrodo išties patogi ir nesunkiai įgyvendinama idėja.
 

Štai kaip ši jaukus namelis atrodo iš išorės. Nendrine kepure pasipuošęs, gamtos apsuptyje įsitaisęs mažylis tikrai žavus.


Ačiū Greame, kad leido pasidalinti savo nuotraukomis jauku-ku. Jo namai ir gyvenimo stilius labai gražus pavyzdys, kaip būti atviram pasauliui, džiaugtis jo dovanojamais stebuklais, o visų kelionių grįžti į jaukų mažą savo kampelį, kurio ir pakanka. Sėkmės jam kelionėse ir gyvenime.

Daugiau nuostabių jo nuotraukų galite rasti instagram paskyroje: https://www.instagram.com/graeholliday/



126 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page